Cathy (groep 3-4-5)

cathyMijn naam is Cathy Geveke-Sluis, ik ben 7 jaar onderwijsassistent geweest op de Tandem en dit is mijn eerste jaar op de Zuiderkroon. Mijn werk op school bestaat uit het ondersteunen van de middenbouw en begeleiden van groepjes die extra instructie of begeleiding nodig hebben met rekenen en taal.

Wat is er nou leuker dan een kind te zien opgroeien en ontwikkelen en daar je steentje aan bij te dragen? Door het kind te leren kennen en zijn talenten te zien kan je het kind op een boeiende wijze verder helpen in zijn/haar ontwikkeling. Het onderwijs staat nooit stil, er zijn altijd weer nieuwe inzichten en ontwikkelingen waardoor je als leerkracht nooit uitgeleerd bent en elke keer weer op zoek moet gaan om met een nieuwe leuke manier van denken, voelen, kijken en luisteren een mooi aanbod te creëren voor de kinderen.