Leerlingenvereniging

De leerlingenvereniging bestaat uit een groep enthousiaste ouders die allerlei activiteiten voor de kinderen organiseert zoals sportevenementen, het Sinterklaasfeest, het Kerstfeest en de musical. Ook organiseren we jaarlijks een drukbezochte plantenmarkt.

Het bestuur van de leerlingenvereniging bestaat momenteel uit vijf enthousiaste ouders:

Paul Rump             (vader van Lucy, groep 7)   Voorzitter
Peter Horsman     (vader van Reijn, groep 6)   Penningmeester
Tirza Michielsen    (moeder van Kyra, groep 7)
Arno Kampstra      (vader van Roselinde, groep 3)
Claudia de Leeuw  (moeder van Noa, groep 2)

Maar ook de leerlingenvereniging kan het niet alleen. Aan het begin van het schooljaar krijgen alle ouders een ouderparticipatielijst waarop ze kunnen aangeven hoe ze de school willen helpen. Alle hulp is welkom! Zo versieren we bijvoorbeeld samen de school voor verschillende thema’s, helpen we bij de sportdag en de Koningsspelen en lezen we met de kinderen in groep 3.

Heeft u interesse in of vragen over het het werk van de leerlingenvereniging? Neem dan gerust contact op met een van bovenstaande bestuursleden. Om de activiteiten in goede banen te leiden vergadert de leerlingenvereniging een aantal keren per jaar. Namens het schoolteam wonen Marlies Knoop en Martijn Bakker de vergaderingen bij.

Voor contact kun u ook mailen via email leerlingvereniging@zuiderkroon.nl.