Stichting Robijn

Onze school maakt onderdeel uit van Stichting Robijn; Regionaal Openbaar Basisonderwijs IJsselstein Nieuwegein.

Onder Stichting Robijn vallen 13 openbare basisscholen in IJsselstein en Nieuwegein op 14 locaties. Ongeveer 2.400 leerlingen bezoeken deze scholen waar circa 225 personeelsleden iedere dag met veel plezier onderwijs verzorgen.

De scholen aangesloten bij Stichting Robijn staan voor kwalitatief en hoogwaardig onderwijs dat zich richt op een optimale ontwikkeling van leerlingen. Ieder kind kan zicht in ons openbaar onderwijs in een veilige en uitdagende omgeving veelzijdig ontwikkelen. Wij gaan uit van de onderwijsbehoeften van kinderen. De zelfstandigheid en de eigen verantwoordelijkheid van ieder kind wordt gestimuleerd vanuit een houding van respect en aandacht voor elkaar. Ontmoeting staat centraal, met nadrukkelijke waardering en aandacht voor de verschillen tussen kinderen en voor verscheidenheid in de samenleving.

Wij willen dat kinderen slagen voor het leven en niet alleen voor de toets!

www.stichtingrobijn.nl